Pension

Ubytovací zařízení Boží Dar (www.pensionfarabozidar.com) je v budově bývalé fary Boží Dar a provozuje ho farnost Jáchymov.

Pokoj 7 023-1

Nabízí komerční ubytování pro jednotlivce i skupiny. Svým charakterem vyhovuje především pro ubytování větších skupin turistů. Provoz je celoroční.

Skladba pokojů

Pokoj č. 1 6-lůžkový apartmán
Pokoj č. 2 4-lůžkový apartmán
Pokoj č. 3 4-lůžkový apartmán
Pokoj č. 4 3-lůžkový pokoj bez vlastního soc. zařízení
Pokoj č. 5 3-lůžkový pokoj bez vlastního soc. zařízení
Pokoj č. 6 2-lůžkový pokoj bez vlastního soc. zařízení
Pokoj č. 7 4-lůžkový apartmán
Pokoj č. 8 4-lůžkový apartmán

Dále je k dispozici velká kuchyně, společné sociální zařízení (Především pro pokoje 4, 5, 6. Apartmány mají vlastní soc. zařízení), společenská místnost. K uložení lyží a ostatního sportovního náčiní je k dispozici lyžárna. Parkování je zajištěno na vlastním parkovišti u objektu.

WP_20131115_005d

Ubytovací zařízení je umístěno v samém středu Božího Daru s ideální polohou a dosažitelností jak lyžařských vleků, tak běžeckých stop. Lyžařské středisko Boží Dar je největším lyžařským střediskem na české straně Krušných hor a vyznačuje se především neobvyklou délkou a rozmanitostí upravených běžeckých stop, které jsou propojené se sportovními areály na německé straně Krušných hor. Rovněž sjezdové tratě jsou zde na vysoké úrovni. Jedná se především o lyžařské areály Neklid (přibližovací vlek je z Božího Daru cca 100m od chaty). Dále Klínovec a na německé straně Fichtelberg.

Pokoj 1 005-1

V posledních letech, ale Boží Dar získává své příznivce především z řad mladých rodin s malými dětmi. Těm se především líbí přívětivý lyžařský areál Novako, který bychom mohli označit jako “ dětský zimní ráj“ a vyhlášená Ježíškovská cesta.

Provozovatel: Římskokatolická farnost Jáchymov
IČO: 265 209 58
Správce: Vladimír Bárta, tel.: +420724751171
Objednávky ubytování a administrace: Pavel Rieger, tel.: +420777554060
E-mail: pensionfarabozidar@email.cz
Web: http://www.pensionfarabozidar.com

Napsat komentář

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed